728x90 AdSpace

Latest News

5 Οκτωβρίου 2014

Modern Combat 4 για Windows Phones με 1GB και 512ΜΒ μνήμης.


Το Modern Combat 4 είναι ένα First Person Shooter  game της Gameloft  και ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή για τα Windows phones με όμορφα και λεπτομερώς σχεδιασμένα γραφικά  που παραπέμπει σε επίπεδο PC ή ακόμα και κονσόλας.





Υπόθεση

Οι τρομοκράτες έχουν απαγάγει τον πρόεδρο της Αμερικής  με σκοπό να καταργήσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά και τον καπιταλισμό σε ολόκληρο τον κόσμο.Εσείς αναλαμβάνετε δράση ως ένα από τα μέλη της ομάδας των μισθοφόρων που καλούνται να σώσουν τον πρόεδρο και την Αμερική.
 Η δράση του παιχνιδιού ξεκινάει από το πρώτο δευτερόλεπτο με την απόβαση σας σε έναν νησί το οποίο έχει καταληφθεί από τους μισθοφόρους και καλείστε με την ομάδα σας να καταλάβετε το μέρος.



Γραφικά-Ήχος

Οι χώροι  του παιχνιδιού είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένα , με μεγάλη λεπτομέρεια , ρεαλιστικό φωτισμό ενώ δεν λείπουν και τα Lense Flares εφέ, σε συνδυασμό με ένα περιβάλλον καταιγιστικής δράσης, εκρήξεων και άλλων εφέ δημιουργούν μια εμπειρία μοναδική και συναρπαστική.Για την κίνηση και την αλληλεπίδραση  των αντικειμένων μέσα στον χώρο χρησιμοποιείται η μηχανή Havok Physics Engine και το  αποτέλεσμα  προσεγγίζει κατά πολύ την πραγματικότητα με αρκετά φυσικό τρόπο.
Η κίνηση  είναι πολύ ομαλή και ο χαρακτήρας σας ανταποκρίνεται άψογα στις κινήσεις που κάνετε χωρίς να παρατηρείται το παραμικρό ίχνος lug ή κάποιου κολλήματος. 




Multiplayer

Το Modern Combat 4 προφέρει πραγματικό multiplayer. Μπορείτε να παίξετε είτε μέσω WiFi ή σε απευθείας σύνδεση με τους servers της Gameloft. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων τύπου αγώνων, όπως deathmatch και άλλων.Οι  αγώνες μπορούν να παιχτούν μέ ή χωρίς κατάταξη.Αν επιλέξετε το πρώτο, η θέση που καταλαμβάνετε στο παιχνίδι επηρεάζει και την εμπειρία που θα έχετε ως χαρακτήρας,π.χ  αν εχετε χαμηλή βαθμολογία υπάρχει περιορισμός στην χρήση των όπλων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι μεγάλη με διαφορετικές αποστολές σε κάθε campaign.Θα χρειαστεί να τερματίσετε και τις 12 Campaigns που υπάρχουν στο παιχνίδι προκειμένου να ελευθερώσετε τον πρόεδρο των ΗΠΑ από τα χέρια των τρομοκρατών.



Χειρισμός

Η κίνηση του χαρακτήρα σας γίνεται με εικονικό joystick που υπάρχει στο αριστερό μέρος της οθόνης  σε συνδυασμό και με το δεξιό σας δάχτυλο για να μπορείτε να ελέγχετε τον περιβάλλοντα χώρο.Στο δεξί μέρος της οθόνης υπάρχουν διάφορα εικονίδια για τα όπλα σας, χειροβομβίδες,ζουμ,  να προχωράτε γρήγορα , να σκυβετε και να πηδάτε.Καθώς προχωράτε στις αποστολές σας θα κερδίζετε  credits  με τα οποια μπορείτε να αγοράσετε οπλα   χειροβομβιδες και διαφορα άλλα και να βελτιώσετε και να αναβαθμίσετε την  λειτουργία αυτών που ήδη έχετε,


Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Windows Phones Store  και απαιτεί 1GB μνήμη.Λειτουργεί και σε συσκευές με 512MB.



Για συσκευές με 512 ΜΒ μνήμη μπορείτε να το κατεβάσετε ως ΧAP αρχείο και να το εγκαταστήσετε στην συσκευή σας.   

Πηγή

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Modern Combat 4 για Windows Phones με 1GB και 512ΜΒ μνήμης. Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top