728x90 AdSpace

Latest News

30 Αυγούστου 2014

H Cortana δεν συνεργάζεται με ανήλικους χρήστες




Η Cortana  είναι η ψηφιακή βοηθός της Microsoft για τα  windows phones, κάτι σαν την Siri του iPhone,  που μιλάει μόνο όταν αναγνωρίσει την φωνή σας για να της ζητήσετε βοήθεια. Μέσα απο την συνομιλία με τον χρήστη, η Cortana συλλέγει στοιχεία και τα αποθηκεύει με σκοπό να τα ερευνήσουν οι δημιουργοί της και να βελτιστοποιήσουν την εφαρμογή. Κάτι τέτοιο όμως έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους του COPPA, οργανισμού ο οποίος προστατεύει τα δικαιώματα των παιδιών στο διαδίκτυο.
Έτσι λοιπόν ότι η Cortana δεν θα μπορεί να συνομιλεί με παιδιά κάτω των 13 ετών χωρίς την συγκατάθεση του γονέα. Έτσι αν δηλώσετε στους Microsoft λογαριασμούς ότι είστε κάτω των 13, η Cortana δεν θα ανταποκριθεί στις ερωτήσεις σας ή τις εντολές σας. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή της Cortana δεν έχει parental control ρυθμίσεις ακόμα οπότε αν δεν δηλώσετε πουθενά την ηλικία σας, θα μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε ελεύθερα.

Η Cortana διατίθεται προς το παρόν στην Αμερική, Αγγλία και  Κίνα. Αργότερα η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη για Xbox One και Windows PC.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Cortana δεν συνεργάζεται με ανήλικους χρήστες Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top