728x90 AdSpace

Latest News

26 Σεπτεμβρίου 2014

H Gameloft κυκλοφόρησε το Asphalt Overdrive για Windows phones.


To Asphalt Overdrive μπορεί να δανείζεται το όνομα της πετυχημένης σειράς  αλλά δεν μοιάζει καθόλου με το Asphalt 8 ή με κάποιο άλλο αντίστοιχο Racing Game. Είναι ένα καθαρά arcade παιχνίδι και το gameplay του μοιάζει αρκετά με αυτό του Subway Surfers.


Ο δρόμος είναι χωρισμένος σε 3 λωρίδες κυκλοφορίας και εσείς κινούμενοι σε αυτές προσπαθείτε να αποφύγετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο και παράλληλα  τους αστυνομκούς που σας κυνηγάνε. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια bonus όπως Nitro boost κ.α .Μπορείτε να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο σας, να αλλάξετε τον κινητήρα σας και το σύστημα επιτάχυνσης αλλά και να αγοράσετε ένα  καινούριο αν αυτό που έχετε δεν σας ικανοποιεί.



Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά σχεδιασμένα με αρκετή λεπτομέρεια και η κίνηση τους είναι ομαλή χωρίς σπασίματα και κολλήματα ακόμη και σε συσκευές low end όπως το Lumia 520.



Eίναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Windows Phone Store  και υποστηρίζει συσκευές με 512ΜΒ μνήμης.




Πηγή
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Gameloft κυκλοφόρησε το Asphalt Overdrive για Windows phones. Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top